Kidswing Wesseling Den Haag

enjoy the process of learning to dance

ZUMBA KERKEHOUT

Helaas hebben we in Den Haag geen ruimte meer voor Zumba maar wel bij Buurtcentrum Kerkehout te Wassenaar. Kerkhout ligt op de grens met Den Haag direct aan de N44 (vlakbij de van der Valk Hotel de Bijhorst). Buurtcentrum is goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerplekken.

Klik hier voor gratis proefles of klik hier om in te schrijven bij Zumba Kerkehout.


Wat is Zumba

Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren ’90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Hij bracht de trainingsmethode uiteindelijk naar Miami, waarna het al snel in heel Amerika een hit werd. De naam Zumba® komt uit het Colombiaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Zumba is over de hele wereld een daverend succes. Goed voor je conditie en je hebt geen partner nodig. Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou. Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden. Op de officiële website staat ook niet voor niets te lezen: “Ditch the workout. Join the party!”

Docent

De lessen worden gegeven door een professionele Zumba Instructrice Aniek de Jonge

Prijs per maand

€ 20,00 voor leden van de Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving
€ 25,00 per maand voor niet leden van Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving
€ 25,00 per maand bij Dansschool van der Meulen Wesseling 

Lessen

Den Haag - Woensdagochtend van 9:30 t/m 10:30 uur
Wassenaar - Woendsdagavond van 20:00 t/m 21:00 uur

Inschrijven

Gratis proefles

Inschrijven

Korte Info

Betaling aan het begin van iedere maand d.m.v. automatische incasso.
Maandelijks opzegbaar.
Gesloten tijdens schoolvakanties.
Geen incasso in juli en augustus.

Locatie

Buurtcentrum Kerkehout
Charlottestraat 5
2245 VW Wassenaar
www.kerkehout.nl


Dansschool van der Meulen Wesseling

Laan van Meerdervoort 50-B
2517 AM Den Haag


Lidmaatschap van Buurtvereniging Kerkehout is voor bewoners van Kerkehout € 12,00 per jaar per gezin en voor "buitenleden" € 12,00 per jaar. U kunt zich via bovenstaande website aanmelden bij Buurtvereniging K&O.

Aanmelden Gratis Proefles

Inschrijven Zumba Kerkehout